Polja označena zvjezdicom (*) obavezna su za ispuniti.
Zanima me dimedia paket:
odustani

Portali partneri

Među mnogobrojnim funkcionalnostima poslovnog programa Dimedia nekretnine posebno se ističe mogućnost automatske sinkronizacije podataka. Osim direktnog prebacivanja informacija o nekretninama na web stranicu agencije, na isti jednostavan i brz način te se nformacije mogu prebaciti i na specijalizirane portale za oglašavanje.

Nema potrebe ručno upisivati svaku pojedinu nekretninu na svaki od portala koje je agencija izabrala za oglašavanje, jednim klikom sve željene nekretnine šalju se na sve ciljane portale. Na taj način ostvaruje se velika ušteda vremena što agentima pruža priliku da se više posvete svojim klijentima i terenskom radu.

Osim portala Burza nekretnina, koji je Dimedia izradila, nastojali smo ostvariti tehničku suradnju sa što je više moguće etabliranih i traženih portala, kako bi korisnicima poslovnog programa Dimedia nekretnine omogućili veći izbor.

Od ukupnog broja nekretnina koje se nalaze u programu, za svaku je moguće odabrati hoće li se i na koji od portala sinkronizirati. Također, za svaki portal je vidljivo koliko je u datom trenutku nekretnina označeno za sinkronizaciju, a koliki je ukupni broj predviđen za oglašavanje, što ovisi o vrsti oglašavanja koje agencija dogovara izravno s portalima.

Posebnu vrstu suradnju ostvarili smo sa tražilicom GoHome. To nije portal na koji se podaci automatski prebacuju sinkronizacijom iz poslovnog programa Dimedia nekretnine, nego prikuplja informacije s web stranica agencija za nekretnine i s ostalih portala. Web stranice koje radi Dimedia imaju strukturu koja pogoduje lakom prikupljanju tih informacija.

Broj portala s kojima surađujemo se kontinuirano povećava, osim hrvatskih cilj nam je omogućiti sinkronizaciju i na portale iz drugih država koji su interesantni našim klijentima. Svaka preporuka od strane agencija je dobrodošla.