Nekretnine

Proširite ponudu vaše agencije uz Dimedia Property Exchange sustav za razmjenu nekretnina

Dimedia Property Exchange

Agencije za nekretnine često se susreću s nedostatkom kvalitetnih nekretnina u svojoj ponudi. Stoga im se nameće potreba za pronalaskom alternativnog rješenja. Dimedia Property Exchange sustav za razmjenu nekretnina je rješenje uz koje agencije mogu svojoj ponudi pridodati ponudu partnerskih agencija te na njihovim web stranicama oglašavati nekretnine iz svoje ponude.

Dimedia Property Exchange sustav za razmjenu nekretnina omogućuje agencijama razmjenu nekretnina iz ponude s partnerskim agencijama. Preduvjet za uspješnu razmjenu nekretnina je da su agencije koje sudjeluju u razmjeni korisnice Dimedia nekretnine programa te da imaju web stranicu novije generacije koju je razvila Dimedia nekretnine.

Uz Dimedia Property Exchange sustav u mogućnosti ste na stranicama partnerskih agencija objaviti nekretnine iz vaše ponude te da na web stranici vaše agencije objaviti ponudu nekretnina partnerskih agencija s vodenim žigom i kontakt podacima vaše agencije. Korištenjem Dimedia Property Exchange sustava možete razmijeniti neograničen broj nekretnina s neograničenim brojem agencija. Partnerske agencije međusobno se dogovaraju oko razmjene nekretnina iz ponude te svaka od njih treba označiti nekretnine za razmjenu s određenom agencijom.

 

Proces sinkronizacije s web stranicama agencija

Sinkronizacija je postupak objave podataka o nekretninama u ponudi na web stranicama partnerskih agencija i portalima za oglašavanje nekretnina. Sinkronizacija omogućuje agencijama da jednostavno, brzo i točno na više mjesta istovremeno objave svoju ponudu.

Proces razmjene nekretnina s web stranicama odnosno sinkronizacija vrši se u administraciji web stranice odabirom nekretnina za sinkronizaciju i stranica s kojima se vrši sinkronizacija. Nakon odabira željenih nekretnina i web stranica pokrenite postupak sinkronizacije i pričekajte da program izvrši sinkronizaciju.

Postupak sinkronizacije nekretnina moguć je samo između agencija koje imaju web stranice koje je izradila Dimedia nekretnine. Više o web stranicama koje izrađujemo za agencije za nekretnine možete pročitati u našem blog postu: Custom web stranicom privucite kupce nekretnina.

 

Zašto koristiti Dimedia Property Exchange sustav za razmjenu nekretnina:

  • Oglašavanje ponude agencije na web stranicama partnerskih agencija
  • Oglašavanje ponude partnerskih agencija na web stranici agencije uz korištenje vlastitog vodenog žiga i kontakt podataka
  • Proširivanje ponude agencije
  • Kontrola kontakt podataka prikazanih uz nekretninu
  • Povećanje broja upita za nekretnine u ponudi
  • Jednostavna i točna razmjena podataka o nekretninama u ponudi

Ako želite da ponuda nekretnina vaše agencije dosegne što veći broj potencijalnih kupaca, želite proširiti ponudu vaše agencije i time privući veći broj zainteresiranih kupaca ili oboje, obratite nam se. Pošaljite upit putem obrasca na: www.dimedianekretnine.com/kontakt i zatražite implementaciju Dimedia nekretnine programa i izradu web stanice.

Da biste mogli sinkronizirati svoju ponudu s partnerskim agencijama i njima preporučite korištenje Dimedia nekretnine programa i izradu web stranice.