Nekretnine

Koristite li sve dostupne mogućnosti za promociju nekretnina?

Promocija nekretnina

Vjerojatno ste i sami svjesni da objaviti ponudu nekretnina na web stranici agencije nije dovoljno za uspješnu prodaju. Sigurno ste se više nego jednom zapitali koje vam sve mogućnosti promocije stoje na raspolaganju.

Donosimo online i offline mogućnosti promocije nekretnina koje, ako već niste, morate isprobati. 

 

Vizualna prezentacija

Kvalitetna vizualna prezentacija je ono što će prvo privući pažnju kupaca. Angažirajte profesionalca, uredite i pripremite prostor za fotografiranje i snimanje.

Osim atraktivne pojavnosti, vizualna prezentacija mora izazvati emociju, ispričati priču. Koristite fotografije, video materijale, virtualne šetnje čak i snimke dronom.

 

Fotografije

Nemojte se oslanjati ne fotografije niske kvalitete koje su snimili mobitelom vaši agenti ili klijenti. Angažirajte profesionalnog fotografa i odličnim fotografijama impresionirajte kupce.

Program Dimedia nekretnine omogućuje vam da uz svaku pojedinu nekretninu dodate čak 40 fotografija. Preporučene dimenzije fotografija za unos su 1600x1200px, maksimalne veličine pojedine fotografije 1 MB.

Fotografije je moguće dodavati u program drag’n drop opcijom, odnosno jednostavnim povlačenjem fotografije u okvir.

U programu je također moguće urediti prikaz vodenog žiga agencije na fotografijama. Sve fotografije nekretnina iz programa moguće je sinkronizirati za oglašavanje na portalima i web stranicama.

 

 

Video

Odmaknite se korak dalje od klasične prezentacije, snimite video. Učinite nekretninu atraktivnom i približite ju kupcima. Naravno, angažirajte stručnjaka.

Dimedia nekretnine pruža vam mogućnost dodavanja video zapisa uz nekretninu. Video možete dodati sa svog YouTube kanala jednostavnim kopiranjem linka u za to predviđeno polje.

 

Virtualna šetnja

Pružite vašim klijentima mogućnost da „prošeću“ svojim novim domom. Uložite u izradu virtualnih šetnji i koristite ih u prezentaciji nekretnina iz ponude.

Program Dimedia nekretnine omogućuje vam da nekretnine prezentirate koristeći ovu novu, zanimljivu metodu.

Pogledajte kako agencija Bonus nekretnine koristi virtualne šetnje u predstavljanju nekretnina iz ponude.

 

Oglašavanje na portalima

Portali za oglašavanje tražiteljima nekretnina glavni su izvor informacija o dostupnim nekretninama na tržištu. Što znači da tamo i vi trebate oglašavati nekretnine iz vaše ponude.

Dimedia nekretnine omogućuje vam automatsku sinkronizaciju aktivnih nekretnina iz ponude s najvećim portalima za oglašavanje u zemlji i inozemstvu. Koji su to portali možete provjeriti na web stranici Dimedia nekretnine – portali partneri.

Prilikom sinkronizacije na portalima se prikazuju nekretnine iz ponude s pratećim materijalima, dokumentima, fotografijama, video i 360 zapisima…

 

 

Promocija nekretnina slanjem newslettera

Potaknite vaše kontakte da se pretplate na vašu newsletter listu te im redovito šaljite novosti o vašoj ponudi ovisno o njihovim interesima.

Agencije koje koriste program Dimedia nekretnine mogu se jednostavno povezati s MailChimp programom za slanje newslettera.

 

Direktno slanje ponude zainteresiranim kontaktima

Ponuditi pravu nekretninu pravoj osobi ključ je uspješne realizacije posredovanja. Da biste znali kome, kada i što ponuditi morate imati pregledan uvid u potražnju klijenata s jedne strane i ponudu nekretnina vaše agencije s druge strane.

Praćenje ponude i potražnje u programu Dimedia nekretnine omogućeno vam je kroz kreiranje profila kontakta i nekretnina.

Pri unosu nekretnine u program automatski se kreira profil nekretnine ovisno o vrsti nekretnine i tipu posredovanja. Vi imate mogućnost kreiranja novih profila za nekretninu ako se ista nekretnina može posredovati na više načina. Odabirom opcije Novi profil otvara se obrazac u kojem možete definirati tip posredovanja i vrstu nekretnine.

Da biste kreirali profil kontakta unesite u program sve informacije o kontaktu kojima raspolažete. Nakon unosa podataka program vam automatski otvara obrazac za kreiranje profila potražnje. Kreiranje profila omogućuje vam da uz isti kontakt dodate različiti tip posredovanja.

 

 

Automatsko pronalaženje nekretnina i slanje ponuda

Pomoću kreiranih profila nekretnina i kontakata vrši se automatsko povezivanje nekretnina iz ponude s kriterijima potražnje klijenata. Preporučljivo je prilikom kreiranja profila unijeti što veći broj poznatih podataka radi mogućnosti kasnijeg preciznog pretraživanja.

Nakon što program pronađe nekretnine koje odgovaraju parametrima potražnje klijenta imate mogućnost odabrati automatsko slanje ponuda za pronađene nekretnine na e-mail klijenta.

Prema definiranim profilima možete pokrenuti pretragu baze klijenata za odabranu nekretninu. Ako nekretnina zadovoljava kriterije potražnje klijenta njegovo ime naći će se na popisu pronađenih klijenta za određenu nekretninu.

 

Izrada ponuda za nekretnine

Nakon što ste uz pomoć programa Dimedia nekretnine pronašli idealne kupce nekretnina, vrijeme ja da im pošaljete ponudu.

Ponudu možete izraditi kroz tri predloška, na šest jezika. Odabrani predložak moguće je dodatno prilagoditi izborom polja za prikaz u ponudi.

Gotovu ponudu možete poslati e-mailom odabranim klijentima u PDF obliku ili ispisati na pisaču.

 

 

Ispis ponude za izlog agencije

Danas se puno govori o online promociji, a polako se zanemaruju tradicionalni načini promocije ponude nekretnina. Jedan od njih je prikaz izdvojenih nekretnina iz ponude u izlogu agencije.

Program Dimedia nekretnine vam omogućuje izradu i uređivanje plakata za izlog vaše agencije kroz čak šest predložaka te na šest jezika.

 

Kako ispisati plakat za izlog?

Za željenu nekretninu odaberite radnju Print za izlog. Opcija omogućava ispis podataka o nekretnini prilagođen izlogu agencije.

Odaberite jedan od ponuđenih predložaka te jezik na kojem želite ispisati podatke o nekretnini. Nakon odabira predloška fotografije i podaci o nekretnini automatski se popunjavaju, a vi ih možete dodatno uređivati. Sami možete izabrati fotografije za prikaz i urediti tekst.

Nakon što ste uredili predložak odaberite opciju Print i vaš plakat je spreman za postavljanje u izlogu agencije.

U videu vas vodimo kroz svaki korak ovog postupka. Pogledajte!

 

 

Sada kad smo vas upoznali s raznim mogućnostima poboljšanja prezentacije i promocije nekretnina iz vaše ponude, vrijeme je da ih počnete primjenjivati.

Isprobajte i sami što sve program Dimedia nekretnine može učiniti za poboljšanje vašeg poslovanja. Pošaljite nam upit na: www.dimedianekretnine.com/kontakt i postanite i vi korisnici Dimedia nekretnine programa.