Nekretnine

Mobilna aplikacija koja agentima za nekretnine olakšava život

Dimedia nekretnine PRO mobilna aplikacija

Mobilne aplikacije dio su našeg svakodnevnog života. Koristimo ih za zabavu, komunikaciju pa čak i u poslovanju. No, bavite li se posredovanjem na tržištu nekretnina sigurno će vas obradovati činjenica da postoji mobilna aplikacija koja vam uvelike može olakšati svakodnevno poslovanje. Dimedia nekretnine PRO jedina je mobilna aplikacija na tržištu namijenjena isključivo agencijama za nekretnine, odnosno njihovim djelatnicima.

Mobilna aplikacija Dimedia nekretnine PRO je aplikacija koja korisnicima programa Dimedia nekretnine pruža mogućnost pristupa svim za svakodnevno poslovanje važnim podacima o nekretninama i kontaktima. Uz pomoć Dimedia nekretnine PRO mobilne aplikacije agenti u svakom trenu, bez obzira na to gdje se nalazili, mogu zabilježiti termin razgledavanja ili neke druge aktivnosti, prezentirati nekretninu ili poslati ponudu. Ova aplikacija, jedinstvena na tržištu, pomoći će vam da postignete veću fleksibilnost i učinkovitom u vašem svakodnevnom poslovanju.

Više ne morate propuštati dobre poslovne prilike zbog čestih odlazaka na teren. S mobilnom aplikacijom Dimedia nekretnine PRO ured je na vašem dlanu. Novu nekretninu možete unijeti u program čim ste ugovorili posredovanje. Uz nekretninu jednostavno možete dodati sve potrebne podatke, fotografije i tlocrte. Za najbolju prezentaciju nekretnina fotografije možete snimiti i urediti direktno u aplikaciji.

Slanje ponuda zainteresiranim kontaktima putem ove mobilne aplikacije vrlo je jednostavno i brzo, a dovoljan vam je samo mobilni uređaj. Označite željene nekretnine, odaberete predložak ponude i osobe kojima ponudu želite poslati te kliknete na ikonu za slanje. Vaša ponuda bit će poslana e-mailom u PDF formatu.

Dimedia nekretnine PRO mobilna aplikacija omogućuje vam pristup svim podacima o kontaktima unesenim u program Dimedia nekretnine, pozivanje kontakta direktno iz aplikacije, uređivanje podataka o kontaktima te dodavanje novih.

Vaše vrijeme efikasnije ćete organizirati kroz pristup kalendaru aktivnosti koji vam je također dostupan u aplikaciji Dimedia nekretnine PRO. U svakom trenu možete pristupiti aktivnostima upisanim u kalendar aktivnosti, uređivati podatke o njima, dodavati nove te postaviti podsjetnike.

 

 

Funkcionalnosti Dimedia nekretnine PRO mobilne aplikacije koje će vam uvelike olakšati poslovanje:

 • Pregled nekretnina u ponudi agencije
 • Pretraživanje nekretnina
 • Unos nekretnina
 • Obrada fotografija
 • Segmentacija nekretnina u favorite
 • Pregled kontakata
 • Unos kontakata
 • Mogućnost telefonskog poziva iz aplikacije
 • Mogućnost slanja e-maila iz aplikacije
 • Pretraživanje kontakata
 • Pregled aktivnosti vezanih uz kontakt
 • Pregled profila potražnje kontakta
 • Pregled kalendara aktivnosti agenta
 • Izrada i slanje ponuda u PDF formatu

Da bismo vam približili ove funkcionalnosti i olakšali korištenje aplikacije vodimo vas detaljno kroz svaki korak, od preuzimanja aplikacije do naprednih funkcionalnosti.

 

Kako započeti s korištenjem mobilne aplikacije za agencije za nekretnine Dimedia nekretnine PRO

Mobilna aplikacija Dimedia nekretnine PRO namijenjena je agencijama za nekretnine koje koriste program Dimedia nekretnine. Ako još niste korisnici programa Dimedia nekretnine slobodno zatražite pristup demo verziji prijavom na: www.dimedianekretnine.com/prijava-za-demo#prijava.

Mobilnu aplikaciju Dimedia PRO možete preuzeti na Google Play ili App Store, ovisno o tome koje uređaje koristite.

Nakon preuzimanja i instalacije, prilikom pokretanja aplikacije otvara vam se prozor za unos pristupnih podataka. Prije prve prijave u aplikaciju trebate poslati zahtjev za dodjelu korisničkih podataka. Nakon što ispunite tražena polja na e-mail adresu primit ćete podatke s kojima ćete se moći prijaviti u aplikaciju.

Nakon što primite dodijeljene korisničke podatke, prvo unesite App ID, zatim kliknite “Dalje”. U sljedećem koraku unesite korisničko ime i lozinku. Ako ste pravilno unijeli korisničke podatke otvorit će vam se aplikacija s pristupom vašim nekretninama, kontaktima i aktivnostima unesenim u program Dimedia nekretnine.

Dimedia nekretnine PRO login

 

Upravljanje nekretninama u mobilnoj aplikaciji Dimedia nekretnine PRO

Dodavanje nove nekretnine u ponudi vrlo je jednostavno. Na početnoj stranici aplikacije kliknite na ikonicu s tri točkice, zatim odaberite „Novo +“. Nakon čega vam se otvara obrazac za unos podataka o nekretnini u koji možete unijeti sve podatke o nekretnini uključujući obvezne podatke, informaciju o lokaciji te opis nekretnine i naslov za portale.

Prilikom unosa nekretnina možete dodati fotografije iz memorije vašeg uređaja ili ih snimiti direktno u aplikaciji. Za na najbolju prezentaciju novih nekretnina, fotografije prije objave možete urediti.

Dimedia-nekretnine PRO unos nekretnine

Također, u aplikaciji možete uređivati podatke o nekretninama koje već imate u vašoj ponudi. U skupnim prikazu nekretnina odaberete onu koju želite urediti. Nakon što vam se otvori detaljni prikaz nekretnine klikom na ikonu olovke otvara vam se prozor za uređivanje informacija o nekretnini.

Dimedia nekretnine PRO uredivanje nekretnine

Nekretnine iz ponude možete jednostavno pretraživati uz pomoć tražilice s precizno definiranim parametrima pretrage. Nekretnine možete pretraživati prema tipu ili profilu nekretnine, ID-u nekretnine, podtipu, statusu, površini i drugo. Osim toga, nekretnine možete jednostavno segmentirati u favorite.

Zainteresiranim kontaktima jednostavno možete poslati ponudu za nekretnine putem aplikacije. Na početnoj stranici kliknite na ikonicu s tri točkice i odaberite „Ponuda“ te označite nekretnine za koje želite kreirati ponudu. Zatim odaberite izgled predloška te kontakte kojima želite poslati kreiranu ponudu. Klikom na gumb za slanje vaša ponuda bit će poslana u PDF formatu na e-mail adrese odabranih kontakata.

Dimedia nekretnine PRO slanje ponuda

 

Evidencija kontakata

U aplikaciji Dimedia nekretnine PRO imate mogućnost pristupa detaljnoj i preglednoj evidenciji kontakata unesenoj u program Dimedia nekretnine. U aplikaciji su vam dostupni kontakt podaci poput broja telefona i e-mail adrese, ali i kompletni profili kontakata koji uključuju osobne podatke kontakta, povezane nekretnine, aktivnosti i bilješke.

U aplikaciji jednostavno možete kreirati nove kontakte i uređivati postojeće. Klikom na ikonu „+“ u skupnom prikazu kontakta otvara vam se polje za unos novog kontakta. Želite li urediti postojeći otvorite kontakt, klikne na ikonicu s tri točkice te odaberite opciju „Uredi“.

Želite li nazvati kontakt iz vaše evidencije jednostavno kliknite na broj telefona kontakta te pritisnite tipku za pozivanje. Ako želite poslati e-mail kliknite na e-mail adresu kontakta i otvorit će vam se prozor za sastavljanje i slanje e-maila.

Dimedia nekretnine PRO kontakti

Evidenciju kontakata možete jednostavno pretraživati po imenu i prezimenu, tipu kontakta ili nekretnine i drugo. U sklopu evidencije kontakata imate pregled nad profilima potražnje klijenata te ste u svakom trenu u mogućnosti ponuditi im pravu nekretninu.

 

Organizacija i pregled kalendara aktivnosti

U kalendaru aktivnosti imate pregled nad realiziranim i planiram aktivnostima. U kalendar možete dodavati nove aktivnosti i uređivati postojeće, dodavati podsjetnike te upisati detaljne informacije vezane uz planirane aktivnosti.

Uz pomoć ove funkcionalnosti mobilne aplikacije Dimedia nekretnine PRO u svakom trenu imat ćete detaljan i organiziran pregled vaših planova i obaveza.

Dodavanje aktivnosti je lako. Nakon što otvorite karticu „Aktivnosti“ kliknite na ikonicu „+“. Odaberite datum aktivnosti i ispunite sva polja koja će vam pomoći da ostanete organizirani te postavite podsjetnik ako je potrebno.

Dimedia nekretnine PRO kalendar

 

Zašto odabrati mobilnu aplikaciju Dimedia nekretnine PRO

Dimedia nekretnine PRO jedinstvena je mobilna aplikacija za agencije za nekretnine na regionalnom tržištu. Aplikacija je kreirana da zadovolji potrebe dinamičnog poslovanja i čestog terenskog rada agenata za nekretnine.

Uz pomoć ove aplikacije moći ćete postići veću fleksibilnost i efikasnost u poslovanju. Sve što vam je bitno za uspješno posredovanje na tržištu nekretnina uvijek će vam biti doslovno nadohvat ruke. Više nećete morati propuštati poslove prilike samo zato što često niste u uredu.

Preuzmite već sada mobilnu aplikaciju Dimedia nekretnine PRO i isprobajte sve prednosti posredovanja u pokretu.

Dimedia nekretnine PRO mobilnu aplikaciju preuzmite na:

Dimedia nekretnine mobilna aplikacija, Google Play

Dimedia nekretnine mobilna aplikacija, App Store