Nekretnine

Pišete li pravilno opise nekretnina?

Posted on
Opis nekretnina

Opisi nekretnina iz ponude važan su dio web stranice agencije za nekretnine. Opisi nekretnina omogućuju vam da pobliže predstavite nekretnine iz ponude potencijalnim klijentima, ali i da korištenjem pravih ključnih riječi postignete visoku poziciju na tražilicama za nekretnine koje nudite. Please follow and like us:

Nekretnine

Kako povećati broj pretplatnika na newsletter

Posted on
Dimedia nekretnine newsletter

Povećanje broja pretplatnika na newsletter listu vaše agencije za nekretnine je cilj koji biste si svakako trebali postaviti. Newsletter je ključan marketinški alat u poslovanju agencija za nekretnine koji vam omogućuje da informirate, educirate i što je najvažnije, gradite odnose s vašim kontaktima. Please follow and like us:

Digitalni marketing

Važnost prisutnosti agencije za nekretnine na društvenim mrežama

Posted on
Instagram

Danas, u digitalno doba, prisutnost agencije za nekretnine na društvenim mrežama postaje nužna. Istina, odluka o kupnji nekretnine ne donosi se samo na temelju nekoliko objava na društvenim mrežama. No, društvene mreže omogućuju vam puno više od sporadične objave fotografija. Korištenjem poslovnih stranica na društvenim mrežama imate pristup detaljnim statističkim podacima pomoću kojih možete saznati […]

Digitalni marketing

Treba li agencija za nekretnine pisati blog

Posted on
Pisanje bloga

Bavite se posredovanjem u prometu nekretninama i smatrate da je za vaše uspješno poslovanje dovoljno imati web stranicu koja će prezentirati nekretnine iz vaše ponude? Možda biste trebali početi razmišljati o dodatnoj vrijednosti koju možete pružiti vašim potencijalnim klijentima i tako se istaknuti pred konkurencijom. Please follow and like us: