Nekretnine

Kako povećati broj pretplatnika na newsletter

Posted on
Dimedia nekretnine newsletter

Povećanje broja pretplatnika na newsletter listu vaše agencije za nekretnine je cilj koji biste si svakako trebali postaviti. Newsletter je ključan marketinški alat u poslovanju agencija za nekretnine koji vam omogućuje da informirate, educirate i što je najvažnije, gradite odnose s vašim kontaktima. Please follow and like us:

Digitalni marketing

Važnost prisutnosti agencije za nekretnine na društvenim mrežama

Posted on

Danas, u digitalno doba, prisutnost agencije za nekretnine na društvenim mrežama postaje nužna. Istina, odluka o kupnji nekretnine ne donosi se samo na temelju nekoliko objava na društvenim mrežama. No, društvene mreže omogućuju vam puno više od sporadične objave fotografija. Korištenjem poslovnih stranica na društvenim mrežama imate pristup detaljnim statističkim podacima pomoću kojih možete saznati […]

Digitalni marketing

Treba li agencija za nekretnine pisati blog

Posted on
Pisanje bloga

Bavite se posredovanjem u prometu nekretninama i smatrate da je za vaše uspješno poslovanje dovoljno imati web stranicu koja će prezentirati nekretnine iz vaše ponude? Možda biste trebali početi razmišljati o dodatnoj vrijednosti koju možete pružiti vašim potencijalnim klijentima i tako se istaknuti pred konkurencijom. Please follow and like us:

Nekretnine

Koristite li sve dostupne mogućnosti za promociju nekretnina?

Posted on

Vjerojatno ste i sami svjesni da objaviti ponudu nekretnina na web stranici agencije nije dovoljno za uspješnu prodaju. Sigurno ste se više nego jednom zapitali koje vam sve mogućnosti promocije stoje na raspolaganju. Donosimo online i offline mogućnosti promocije nekretnina koje, ako već niste, morate isprobati.  Please follow and like us:

Nekretnine

Video tutorijalima educiramo naše korisnike

Posted on
Dimedia nekretnine, tutorijali

Program Dimedia nekretnine razvili smo kako bismo agencijama i agentima za nekretnine osigurali efikasno poslovanje i postizanje konkurentnih prednosti na tržištu nekretnina. No, ne samo da smo razvili program koji vam olakšava poslovanje, već vam pružamo konstantnu podršku i edukaciju pri njegovom korištenju. U tu svrhu, pripremili smo vam niz edukativnih video tutorijala. Please follow […]