Nekretnine

Uz mobilnu aplikaciju iskoristite svaku priliku za prodaju nekretnina

Mobilna aplikacija za agencije za nekretnine

Radni dan agenata za nekretnine je više nego dinamičan i užurban. Sastoji se od niza sastanaka s novim klijentima, razgledavanja nekretnina, ugovaranja posredovanja, slanja ponuda, telefonskih poziva i niza obaveza koje treba obaviti izvan ureda.

Vrijeme je dragocjeno kao i pristup svim potrebnim podacima u pravom trenutku. Brza reakcija često čini razliku između realizacije posredovanja i gubitka vrijednog klijenta. Zbog toga je od presudne važnosti da ste u bilo kojem trenutku i s bilo kojeg mjesta u mogućnosti pristupiti svim podacima potrebnim za vaše neometano poslovanje.

Mobilne aplikacije namijenjene agentima za nekretnine unijele su revolucionarne promjene u poslovanje nekretninama na svjetskim tržištima. Agentima za nekretnine mobilne aplikacije omogućuju da s bilo kojeg mjesta i u bilo koje vrijeme pristupe CRM sustavu agencije. Što znači da svakodnevne zadatke poput unosa novih nekretnina u ponudu, slanja ponuda za nekretnine na e-mail adrese klijenata te komunikacije s klijentima mogu obavljati i dok se nalaze na terenu.

Korištenje mobilnih aplikacija u poslovanju na tržištu nekretnina agentima omogućuje da brzo odgovore na upite klijenata, dodaju novu nekretninu u ponudu čim su ugovorili posredovanje, odgovore na zahtjeve potencijalnih kupaca pravovremenom ponudom te lakše organiziraju svoje vrijeme i obaveze. Mobilne aplikacije donijele su agentima za nekretnine veću fleksibilnost i mobilnost u svakodnevnom poslovanju, a samim time i povećanu učinkovitost na dinamičnom tržištu.

Mobilna aplikacija Dimedia nekretnine PRO jedinstvena je mobilna aplikacija na regionalnom tržištu razvijena upravo s ciljem da agentima za nekretnine omogući pristup svim za poslovanje važnim dokumentima i informacijama gdje god se nalazili.

Mobila aplikacija Dimedia nekretnine PRO namijenjena je agencijama i agentima za nekretnine koji koriste CRM sustav Dimedia nekretnine. Mobilna aplikacija omogućuje svim djelatnicima agencije da pristupe programu Dimedia nekretnine gdje god se nalazili. Putem mobilne aplikacije mogu dodavati i uređivati nekretnine u ponudi, kreirati i slati ponude klijentima, pristupiti listi kontakta te kalendaru aktivnosti.

Sve promjene unesene putem mobilne aplikacije odmah su vidljive u programu Dimedia nekretnine. Za agente to znači brže obavljanje posla i više prilika za prodaju. Primjerice, čim sklopite ugovor o posredovanju novu nekretninu možete dodati u ponudu agencije te kreirati i poslati ponude potencijalno zainteresiranim kontaktima.

 

Brzo dodavanje nove nekretnine u ponudu

Da biste novu nekretninu dodali vašoj ponudi dovoljan vam je samo mobilni uređaj s instaliranom aplikacijom Dimedia nekretnine PRO.

Kada ugovorite posredovanje novu nekretninu možete dodati u ponudu vaše agencije već na licu mjesta. Jednostavno otvorite mobilnu aplikaciju Dimedia nekretnine PRO na vašem mobilnom uređaju, unesite tražene podatke o nekretnini te fotografije.

Fotografije nekretnine možete dodati iz memorije mobilnog uređaja ili ih snimiti direktno u aplikaciji. Prije spremanja fotografije možete urediti. Da biste ih uredili nakon dodavanja, kliknite na ikonicu s tri točkice koja vam se pojavljuje u kutu fotografije te odaberite opciju “Uredi”.

Maksimalno možete unijeti 40 fotografija preporučenih dimenzija 1600 x 1200 px, maksimalne veličine do 1 MB i to u jpg. jpeg i png foramtu. Nakon što ste dodali i uredili fotografije, odaberite opciju “Spremi”.

 

Koraci unosa nove nekretnine u ponudu putem mobilne aplikacije Dimedia nekretnine PRO

Nakon što ste unijeli novu nekretninu ona je odmah vidljiva u CRM sustavu Dimedia nekretnine te ponudu za nju možete odmah kreirati i poslati zainteresiranim profilima kontakata i za to vam je dovoljan samo mobilni uređaj.

 

Jednostavna izrada i slanje ponuda za nekretnine

Agenti koji koriste mobilnu aplikaciju Dimedia nekretnine PRO više ne moraju čekati da se vrate u ured kako bi kontaktima poslali ponude za nekretnine koje bi ih mogle zanimati. Pravovremen odgovor na potrebe klijenta u takvim situacijama može značiti razliku između prodaje i gubitka klijenata. Stoga budite uvijek spremni ponuditi pravu nekretninu pravim kontaktima, neovisno o tome gdje se nalazili.

Da biste poslali ponudu dovoljno je da uz sebe imate samo vaš mobilni uređaj. Mobilna aplikacija Dimedia nekretnine PRO omogućuje vam pristup svim nekretninama i kontaktima unesenim u program Dimedia nekretnine. Tako u svakom trenu na vašem dlanu imate pregled nad nekretninama u ponudi vaše agencije i profilima kontakata.

Da biste poslali ponudu u PDF formatu na e-mail adrese kontakata u mobilnoj aplikaciji Dimedia nekretnine PRO odaberite opciju „Ponuda“, pronađite i odaberite nekretninu ili nekretnine za koje želite poslati ponude, odaberite izgled predloška ponude, a šaljete li ponude stranim državljanima možete odabrati i jezik ponude, zatim odaberite kontakte iz evidencije kontakata ili dodajte nove. Na kraju možete urediti prateći tekst e-maila, napisati novi ili zadržati predloženi.

Klikom na ikonu za slanje vaša ponuda bit će poslana na e-mail adrese odabranih kontakta.

 

Slanje ponude za nekretnine

Mobilna aplikacija za agente za nekretnine, slanje ponude

 

Pregledna evidencija kontakta

Za slanje ponuda kao i za neometanu komunikaciju s vašim klijentima važno je da vam je pregledna i detaljna evidencija kontakta uvijek nadohvat ruke. Mobilna aplikacija Dimedia nekretnine PRO omogućuje vam da u svakom trenu imate pristup kontakt podacima i profilima klijenta koji su upisani u program Dimedia nekretnine.

Tako ste u svakom trenu spremi odgovorit na potrebe vaših klijenta, ponuditi im pravu nekretninu ili pronaći idealnog kupca.

Putem mobilne aplikacije Dimedia nekretnine PRO možete pretraživati evidenciju kontakta uz pomoć napredne tražilice, uređivati podatke o kontaktima te dodavati nove.

Osim toga, kontaktima iz evidencije možete uputiti telefonski poziv direktno iz aplikacije ili im poslati e-mail.

Sve aktivnosti vezane uz pojedini kontakt možete pratiti u kartici „Aktivnosti“ koja se nalazi uz kontakt.

 

Upravljanje kontakt podacima putem mobilne aplikacije Dimedia nekretnine PRO

Upravljanje kontaktima, mobilna aplikacija

 

Uz mobilnu aplikaciju za agente za nekretnine prilike su tamo gdje ste vi

Mobilna aplikacija Dimedia nekretnine PRO namijenjena je profesionalnim agentima za nekretnine kako bi im omogućila da lakše odgovore svim izazovima dinamičnog poslovanja te ostvare veću mobilnost i efikasnost na tržištu.

Želite li i vi biti među uspješnim agentima za nekretnine preuzmite mobilnu aplikaciju Dimedia nekretnine PRO.

Dimedia nekretnine mobilna aplikacija, App Store

Dimedia nekretnine mobilna aplikacija, Google Play