Program za agencije za nekretnine
Dimedia nekretnine

Kreiran je da zadovolji sve potrebe poslovanja na tržištu nekretnina

Isprobajte odmah

O programu

Dimedia nekretnine je specijalizirani poslovni program za nekretnine koji smo osmislili i razvili kako bismo agencijama za nekretnine omogućili što učinkovitije, lakše i brže upravljanje nekretninama u ponudi.
Program omogućuje efikasnu organizaciju vremena, preglednu evidenciju podataka i kontakata, jednostavno oglašavanje i sinkronizaciju s portalima za nekretnine. Prilagođen je svim zakonskim odredbama koje reguliraju poslovanje nekretninama u Hrvatskoj, Srbiji, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori. Program Dimedia nekretnine dostupan je u 3 verzije
BASIC, START i STANDARD.

Upravljanje nekretninama

Evidencija nekretnina na jednom mjestu

Evidencija svih nekretnina na jednom mjestu

Program vam omogućuje preglednu evidenciju svih nekretnina iz vaše ponude. Podaci o nekretninama organizirani su u tabličnom i kartografskom prikazu te u detaljnom prikazu nekretnine koji sadrži sve podatke o nekretnini.

Pretraživanje evidencije nekretnina

Brzo i napredno pretraživanje nekretnina

Napredne funkcije pretraživanja i mogućnosti filtriranja ponude nekretnina prema velikom broju parametra olakšavaju vam svakodnevnu pretragu.

  • Moji favoriti - Označite favorit nekretnine za određenog klijenta i pošaljite mu ponudu putem e-maila.
  • Spremanje čestih pretraga - spremite česte pretrage, a kasnije ih jednostavno dohvatite jednim klikom.
Promocija nekretnina

Neograničene mogućnosti promocije

Program vam nudi jednostavno kreiranje ispisa za izlog sa 6 predložaka, mogućnost ispisa 3 verzije ponuda, konfiguriranje ponuda, sinkronizaciju vaše ponude sa specijaliziranim portalima te jednostavno povezivanje na MailChimp e-mail newsletter softver.

Sinkronizacija ponude s portalima za nekretnine

Sinkronizacija ponude s portalima za nekretnine

Automatska sinkronizacija nekretnina iz vaše ponude s portalima za oglašavanje nekretnina i web stranicama partnerskih agencija omogućit će vam značajnu uštedu vremena pri administraciji ponude.

Program za nekretnine dostupan na više jezika

Strani jezici

Dimedia nekretnine program dostupan je na više stranih jezika, što vam omogućuje jednostavno  slanje ponude na željenom jeziku, sinkronizaciju podataka sa stranim portalima, razmjenu podataka sa stranim partnerima te uvelike olakšava rad u višejezičnom okruženju.

Evidencija kontakata

Program za nekretnine, evidencija i pretraživanje

Evidencija i pretraživanje

Preglednu evidenciju podataka o kontaktima moguće je brzo pretražiti ili pak napraviti detaljnu pretragu po svim dostupnim podacima. Sami pretražite potencijalne kupce za određenu nekretninu ili pustite program da ih pronađe umjesto vas.

Kreiranje profila kupaca za nekretnine

Aktivno pratite potrebe vaših kupaca

Za svakog kupca možete stvoriti jedan ili više različitih profila. Uz pomoć definiranih profila program će umjesto vas pretražiti i ponuditi potencijalno zanimljive nekretnine te obavještavati agente o novim prilikama.

Pohrana i organizacija dokumenata

Spremite sve što vam je važno

Pohranite i organizirajte sve važne dokumente i komunikaciju. Uz svakog pojedinog klijenta jednostavno možete dodati i povezati dokumente te postaviti podsjetnike o vremenu isteka dokumenata. Također, e-mail poruke možete sinkronizirati za prikaz u programu u kartici svakog klijenta.

Kalendar i lista aktivnosti

Program za nekretnine kalendar i lista aktivnosti

Pregled aktivnosti u kalendaru

Kalendar i lista aktivnosti omogućuju vam da pratite i uskladite svoje obaveze i obaveze kolega iz ureda. Funkcija dodatne aktivnosti omogućuje vam postavljanje podsjetnika, a za svakog agenta možete dohvatiti izvještaj o aktivnostima.

Program za nekretnine dodavanje i raspodjela aktivnosti

Dodavanje i raspodjela aktivnosti

Dodavanje aktivnosti u kalendar je jednostavno i brzo. Ovisno o vrsti aktivnosti, možete povezati podatke o klijentima i nekretninama. Svojim agentima možete dodijeliti razne poslovne aktivnosti što će vam olakšati organizaciju rada.

Podešavanje programa

Prilagođavanje programa za nekretnine

Prilagodite program vašim pravilima

Želite li dodati nove agente, postaviti određene restrikcije za korištenje ili otvoriti novu poslovnicu... ništa od navedenog neće vam biti problem uz napredne mogućnosti podešavanja poslovnog programa Dimedia nekretnine.

Sigurnost i tehnička podrška

Program za agencije za nekretnine – sigurnost

Sigurnost podataka

Svi podaci koji su uneseni u program pohranjuju se na server koji je konfiguriran isključivo za program Dimedia nekretnine. Na serveru je podešena višestruka zaštita i pohrana podataka (backup). Prema potrebi, možete dohvatiti podatke iz backupa i vratiti ih među aktualne. Pristup podacima u programu Dimedia nekretnine dodatno je osiguran korištenjem SSL certifikata.

Program za agencije za nekretnine - tehnička podrška

Tehnička podrška

Tehnička podrška dostupna vam je putem telefona, e-maila, online chat programa ili putem društvenih mreža. Bez obzira na to imate li problem u korištenju programa ili trebate savjet stručnjaka slobodno nam se obratite.

Pošaljite upit

Ako želite detaljnije upoznati naš poslovni program Dimedia nekretnine i saznati kako možete još efikasnije poslovati na tržištu nekretnina ili želite da vam izradimo ponudu pošaljite nam upit putem  e-mail obrasca.

Zatražite besplatnu demo verziju i isprobajte u praksi što sve Dimedia nekretnine program može učiniti za unaprjeđenje vašeg poslovanja.