Oglašavanje na društvenim mrežama za agencije za nekretnine

Oglašavanje na društvenim mrežama za agencije za nekretnine

Oglašavanje na društvenim mrežama omogućit će vašoj agenciji za nekretnine da dosegne velik broj potencijalnih klijenata i potakne komunikaciju o vašoj ponudi i uslugama. Učinkovita kampanja na društvenim mrežama će:

  • prezentirati vašu ponudu nekretnina velikom broju korisnika
  • povećati posjete vašoj web stranici i ponudi nekretnina
  • ojačati vaš brand i povećati online vidljivost


Kako funkcionira oglašavanje na društvenim mrežama za agencije za nekretnine?


Facebook je iznimno popularna društvena mreža na kojoj se korisnici zadržavaju dulje vrijeme i pregledavaju raznovrstan sadržaj. Budući da mogu vidjeti tko od njihovih prijatelja već prati određeni brand ili koristi usluge neke tvrtke, lakše se odlučuju istražiti ponudu i kupiti proizvod ili uslugu. Agencije za nekretnine mogu se na Facebooku vrlo učinkovito predstaviti atraktivnim oglasima sa slikama nekretnina, prezentirati pojedine nekretnine na svojoj stranici i ponuditi koristan sadržaj korisnicima. Također možete promovirati vašu mobilnu aplikaciju, organizirati događanje, prikazati video itd.


Facebook oglašivačka platforma nudi niz različitih rješenja kojima možete promovirati svoju ponudu nekretnina, povećati popularnost vaše Facebook stranice ili dovesti posjetitelje na vašu web stranicu. Već i ograničeni budžet imat će pozitivan učinak, a vi plaćate tek kad korisnici kliknu na vaš oglas. Oglase je moguće vrlo precizno targetirati nizom demografskih i geografskih parametara kako biste učinkovito iskoristili planirani budžet i ponudu prezentirali zainteresiranim korisnicima.

Kako vam Dimedia može pomoći

Dimedia ima veliko iskustvo u postavljanju i vođenju Facebook kampanja za agencije za nekretnine. Nudimo vam sljedeće usluge:

  • definiranje ciljeva oglašavanja: upoznat ćemo se s vašim poslovnim ciljevima i željenim rezultatima oglašavanja na društvenim mrežama
  • postavljanje plana oglašavanja: prilagođavajući kampanje vašim ciljevima, ponudi i tržištima, postavit ćemo oglase koji će privući korisnike zainteresirane za ponudu vaše agencije
  • praćenje i analiza rezultata: pratit ćemo rezultate kampanja i kontinuirano prilagođavati kampanje kako bismo postigli optimalne rezultate
  • kampanje ćemo uskladiti s drugim oblicima internet oglašavanja, poput AdWordsa, kako bi se nadopunjavale i postigle maksimalni učinak.


Kontaktirajte nas i saznajte kako vam možemo pomoći u postavljanju i realizaciji učinkovite strategije oglašavanja na društvenim mrežama za vašu agenciju za nekretnine!