Pay per click (PPC) oglašavanje za agencije za nekretnine

PPC oglašavanje za agencije za nekretnine

Imate visoko postavljene ciljeve u poslovanju i rastu vaše agencije za nekretnine? Želite se profilirati kao najjača agencija za pojedini dio grada ili vrstu nekretnina, ili pak proširiti svoje poslovanje? Postavili ste cilj porasta prihoda u narednom razdoblju? U ostvarenju svih ovih ciljeva bit će vam neophodna učinkovita marketinška rješenja.


Tradicionalne metode oglašavanja ponude nekretnina danas su izgubile na učinkovitosti. Korisnici su vješti u korištenju interneta, aktivno traže informacije o novim nekretninama i agenciji koju će odabrati da ih zastupa mnogo prije nego se odluče stupiti u kontakt. Koriste tražilice u potrazi za odgovarajućom nekretninom i konzumiraju relevantan informativni sadržaj. Stoga vam je potrebno kvalitetno PPC rješenje kako biste prestigli konkurenciju i ostvarili željeni porast prodaje.


Naša PPC rješenja dovode visoko ciljane posjetitelje na vašu web stranicu u trenutku kad su zainteresirani za kupnju ili prodaju nekretnine, uz znatno niže troškove od tradicionalnog oglašavanja.


Kako funkcionira PPC oglašavanje za agencije za nekretnine?


Pay per click oglasi pojavljuju se kad korisnici upišu relevatne ključne riječi u tražilicu ili pregledavaju vezani sadržaj na portalima. Vi plaćate tek kad korisnik klikne na oglas i posjeti vašu web stranicu.


Postavljanje plaćenih oglasa na tražilicama donosi gotovo trenutačne rezultate, te je vrlo učinkovita metoda dovođenja posjetitelja kod novih web stranica čija se SEO optimizacija još nije etablirala, kratkoročnih kampanja i promocije pojedinih usluga i proizvoda.


Međutim, ukoliko PPC kampanje nisu stručno vođene i nadgledane troškovi se mogu vrlo brzo akumulirati, pa se preporuča pažljivo kombinirati SEO i PPC kampanje i njihovo vođenje prepustiti stručnjacima za PPC oglašavanje agencija za nekretnine.

Kako vam Dimedia može pomoći

Postavljanjem i učinkovitim vođenjem PPC kampanja možemo ponudu vaše agencije za nekretnine približiti zainteresiranim korisnicima, bilo da ste već koristili PPC oglašavanje ili tek počinjete. Nudimo vam sljedeće usluge:

  • definiranje ciljeva oglašavanja: upoznat ćemo se s vašim poslovnim ciljevima i željenim rezultatima internet oglašavanja
  • razvijanje jedinstvenog plana PPC oglašavanja: prilagođavajući kampanje vašim ciljevima, ponudi i tržištima, istražit ćemo ključne riječi i postaviti oglase koji će privući korisnike zainteresirane za vašu ponudu
  • praćenje i analiza rezultata: pratit ćemo rezultate kampanja kako bismo shvatili tko i kako posjećuje vašu web stranicu, te prilagođavati kampanje kako bismo postigli optimalne rezultate.


Kontaktirajte nas i saznajte kako vam možemo pomoći u postavljanju i realizaciji učinkovite PPC strategije za vašu agenciju za nekretnine!