O nama

Dimedia Internet tehnologije d.o.o. bavi se web dizajnom, razvojem i realizacijom poslovnih web programa te razvojem internetskih stranica s web dizajnom, prilagođenih željama i potrebama naručitelja te potrebama njihovih korisnika. Kao agencija za digitalni marketing klijentima nudimo usluge na području SEO-a i inbound marketinga, oglašavanja na tražilicama i društvenim mrežama te e-mail marketinga.

Posvećeni smo stalnom unapređenju naših usluga i proizvoda, koristimo kreativne ideje i učinkovita rješenja te pratimo aktualne web standarde i trendove. Usredotočeni smo na razvoj jedinstvenih i učinkovitih rješenja kojima omogućujemo klijentima da u potpunosti ostvare svoj potencijal na internetu.

Stalno napredujemo i unapređujemo naša rješenja sukladno trendovima i najnovijim dostignućima u razvoju web tehnologija, dizajna i marketinga. Bogato iskustvo i znanje pretačemo u inovativne ideje i razvoj novih rješenja s ciljem postizanja najboljih rezultata koji će vaše poslovanje učiniti uspješnijim i postaviti vas ispred konkurencije.

Dugogodišnje iskustvo u poslovanju s agencijama za promet nekretninama u Hrvatskoj i regiji omogućilo nam je razvoj programa Dimedia nekretnine, inovativnog i fleksibilnog rješenja za jednostavnije i učinkovitije poslovanje agencija za nekretnine. Program Dimedia nekretnine omogućava učinkovito upravljanje nekretninama u ponudi, ostvarivanje i održavanje odnosa s klijentima i jednostavno oglašavanje nekretnina, a različite verzije prilagođene su potrebama agencija svih veličina i opsega poslovanja.

Razvili smo rješenje koje se ističe jednostavnošću korištenja, dostupno je s bilo koje lokacije i računala i učinkovito štiti podatke korisnika. Iskustvo naših korisnika pokazuje da primjena našeg rješenja za poslovanje nekretninama dovodi do porasta uspješno zaključenih poslova, a naš tim za tehničku podršku slijedi najviše standarde u pružanju podrške korisnicima.

Kvalitetu našeg programa prepoznale su brojne agencije za promet nekretninama na tržištima Hrvatske, Srbije te Bosne i Hercegovine a broj naših klijenata u stalnom je porastu. Poklonite nam i vi vaše povjerenje i pridružite se krugu zadovoljnih korisnika programa Dimedia nekretnine!

OSNOVNI PODACI:

 

Naziv: DIMEDIA internet tehnologije, društvo s ograničenom odgovornošću za trgovinu i usluge
Skraćeni naziv: DIMEDIA internet tehnologije d.o.o.
Sjedište: Ulica grada Vukovara 237b/1
Upisano u registar Trgovačkog suda u Zagrebu pod brojem 09/14539-4

MB: 2602539
OIB: 53708156692

Transakcijski računi: Zagrebačka banka, Paromlinska 2, Zagreb: 2360000-1102122250

Temeljni kapital: 20.000,00 KN (kuna) uplaćen u cijelosti
Članovi uprave: Dario Žgela, direktor