Razvoj programa za nekretnine
naša je specijalnost

Stvaranje alata kojima gradite uspjeh
naša je strast

Pošaljite upit

O nama

Iza razvoja programa Dimedia nekretnine stoji tim stručnjaka s dugogodišnjim iskustvom u razvoju softvera, mobilnih i web aplikacija. Posvećeni smo razvoju jedinstvenih i učinkovitih rješenja prilagođenih potrebama poslovnih korisnika.
Vodeći smo regijski ponuđač programa za agencije za nekretnine.

Digitalizacija poslovanja jedan je od osnovnih preduvjeta konkurentnosti u poslovnom okruženju. Vođeni tom idejom, posvetili smo se razvoju i implementaciji programa koji agencijama za nekretnine omogućuje ostvarivanje uspjeha u poslovanju. Dimedia nekretnine rezultat je višegodišnjeg ulaganja u razvoj inovativnih tehnoloških rješenja u suradnji s brojnim agencijama za nekretnine.

Uz razvoj programa Dimedia nekretnine specijalizirani smo i za izradu web stranica posebno prilagođenih agencijama za nekretnine, internet marketing te promociju ponuda agencija za nekretnine na domaćem i stranom tržištu.

Kvaliteta programa Dimedia nekretnine prepoznata je u Hrvatskoj, Srbiji, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori gdje program koristi više od 150 agencija za nekretnine.

OSNOVNI PODACI:

Naziv: DIMEDIA internet tehnologije, društvo s ograničenom odgovornošću za trgovinu i usluge
Skraćeni naziv: DIMEDIA internet tehnologije d.o.o.
Sjedište: Miramarska cesta 24 (BCI Centar)
Upisano u registar Trgovačkog suda u Zagrebu pod brojem 09/14539-4
MB: 2602539
OIB: 53708156692
Transakcijski računi: Zagrebačka banka, Paromlinska 2, Zagreb: 2360000-1102122250
Temeljni kapital: 20.000,00 KN (kuna) uplaćen u cijelosti
Članovi uprave: Dario Žgela, direktor

Pošaljite upit

Ako želite detaljnije upoznati naš poslovni program Dimedia nekretnine i saznati kako možete još efikasnije poslovati na tržištu nekretnina ili želite da vam izradimo ponudu pošaljite nam upit putem  e-mail obrasca.